Fantastische opendag Pegasus

5
(1)

Op 4 Juni was het dan zo ver de laatste opendag van MVC Pegasus op het huidige veld. De dag begon al vroeg met het klaar maken van de laatste dingen, opbouwen van de kisten en kraampjes en al snel kwamen de eerste bezoekers. De wind was noord/noord oost en gaf ons alle ruimte om het veld te kunnen verdelen in vlakken zodat iedereen aan zijn trekken kon komen. Voor de leden was het wel een opendag met een bittere ondertoon, enerzijds fantastische dag, mooi weer veel bezoekers en prachtige kisten maar aan de andere kant ook wetende dat het de laatste opendag is op deze locatie want de vereniging mag daar niet langer blijven en een alternatief is er nog niet. Een van de mooie momenten was toch wel om voor het eerst 3 Ogars tegelijk in de lucht te zien want dat was nog niet eerder gebeurd niet in Enkhuizen maar ook niet op andere locaties. 

Kennelijk is het niet onopgemerkt gebleven want zelf de media was nog even op het veld te vinden en hebben een leuk stukje gemaakt over deze dag dat je hier kunt vinden.

Al met al was het een super dagje en is er heerlijk gevolgen en is aan het einde van de dag iedereen naar huis gegaan zonder schade en dat is ook wel eens lekker. Nu uitkijken naar de sleepmeeting in September.  Verder rest alleen het afwachten of er een nieuwe locatie komt voor deze toch wel zeer gezellig club fanatiekelingen. 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *