FrSky Archer Plus ontvangers zijn uit….

5
(1)

FrSky Archer Plus ontvangers zijn uit R6, GR6, R8, GR8, R10, SR10,

De reeks ontvangers van Archer is verder verbeterd met de toevoeging van de nieuwe Archer Plus-serie.

De ontvangers uit de Archer Plus-serie bevatten een aantal nieuwe functies. Ten eerste kan een verbeterde anti-RF-interferentiecapaciteit solidere RF-prestaties bieden, en dit is een aanvulling op de ontvangers met anti-interferentieprestaties in het vonkontstekingsproces. Deze ontvangers uit de Plus-serie hebben ook zowel ACCESS- als ACCST D16-modi, waarbij het RF-protocol slim wordt afgestemd tijdens het verbindingsproces op de radio. Met de Black-Box-functie kunnen sommige basisvluchtgegevens (zoals Power & Signal-gerelateerd) goed worden bewaard.

De Archer Plus GR6 6 zeer nauwkeurige PWM-kanaalontvangers zijn ideaal voor elk type zweefvlieger, het ondersteunt het volledige bereik met dubbele afneembare antennes en garandeert een optimale antenne-ontvangst en bereik. De R6 /GR6 kan worden gebruikt als primaire ontvanger in een redundante oplossing door de SBUS In-poort te bedraden en aan te sluiten op elke andere FrSky-ontvanger die is uitgerust met een SBUS Out-poort. Met het FBUS-protocol kunnen de ontvangers uit de Archer Plus-serie de mogelijkheid openen om naadloos te koppelen met meerdere telemetrie-apparaten (XACT-servo’s, ADV-sensoren, enz.) en de configuratie van de build vereenvoudigen.

De Archer Plus GR6 zijn ontvangers met een verbeterde uiterst nauwkeurige variometer die piloten nauwkeurigere en snellere hoogte- en verticale snelheidsgegevens geeft en ook beschikt over de nauwkeurigere en snellere vario-audiofeedback van uw FrSky ACCESS-compatibele zender.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *